Stroomlijn biedt blended therapie in de Basis GGZ

Stroomlijn biedt generalistische, kortdurende behandelingen. Deze behandelvorm is geschikt voor mensen met lichte tot matig ernstige psychische klachten en aandoeningen. Onze behandelingen zijn gericht op volwassenen tussen de 18 en 40 jaar. 

Onze blended zorgtrajecten vallen onder de basis GGZ en worden uitgevoerd door een GZ-psycholoog. Vergoeding is mogelijk via je basisverzekering.  

Blended trajecten bestaan altijd uit een mix van face-to-face gesprekken en een online programma. De keuze voor de behandelmethode hangt af van een combinatie van de aard en ernst van je klachten en jouw persoonlijke voorkeur. 

  Het aantal sessies kan in de loop van het traject worden aangepast, indien je snel opknapt, of juist een langere behandeling nodig hebt. De duur van het traject hangt af van het aantal sessies en de regelmaat van de afspraken. Soms is het goed om elke week af te spreken, maar elke 2 weken kan ook.

   

  Goed om te weten:

  • Een face-to-face sessie duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten.
  • Een behandelsessie via beeldbellen verschilt inhoudelijk niet van een traditionele "offline" sessie.
  • De inhoud van de sessies is altijd afhankelijk van je hulpvraag en de gekozen behandelvorm
  • Het online programma bestaat uit een combinatie tussen filmpjes, uitleg en oefeningen. Je krijgt met een eigen account toegang tot de online behandelomgeving. 
  • De online programma's kunnen in principe geheel zelfstandig worden doorlopen. Desgewenst kan je tussendoor feedback op je opdrachten en extra tips van je behandelaar krijgen.

  Afspraak annuleren

  Kan een afspraak niet doorgaan? Zeg je afspraak dan minimaal 1 werkdag (24u) van tevoren af. Voor afspraken die op maandag gepland staan betekent dit dat je die de vrijdag ervoor moet annuleren. Dan kan in de vrijgekomen tijd iemand anders geholpen worden.

  Afzeggen gaat bij voorkeur via een bericht in de cliëntomgeving of anders door te mailen naar stroomlijn@onlinepsychologie.nl.

  Niet tijdig afgezegde afspraken worden, ongeacht de reden, niet door de zorgverzekeraar vergoed maar bij jou in rekening gebracht. De kosten zijn 50 euro.