Programma 1: Ambitie, Authenticiteit en Zingeving


Als ambitieuze millennial stel je jezelf vast wel eens de vragen: Wat zijn mijn talenten? Waar wil ik naar toe? Wie wil ik zijn? Wat vind ik belangrijk? Hoe wil ik in het leven staan? In dit coachingsprogramma ontdek je jouw talenten, behoeftes en ambities. Je leert hoe je de juiste keuzes maakt, die goed zijn voor jou, los van de verwachtingen van anderen. Hoe je ervoor zorgt dat jouw leven aansluit op de persoon die je nu bent. En hoe je jouw kwaliteiten en talenten optimaal tot hun recht kunt laten komen.

 


Talent can't be taught, but it can be awakened

-Wallace Stegner-


Het programma

Het programma "Ambitie, Authenticiteit en Zingeving" bestaat uit 6 online sessies van circa 1 uur, aangevuld met een online programma. De gesprekken vinden plaats via een beveiligde beeldbel-verbinding.

Ontdek samen met je coach welke jij stappen kunt maken in je persoonlijke ontwikkeling. Stap uit je comfort zone, ontdek je talenten, ga uitdagingen aan en creëer nieuwe kansen. Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder andere: Talentontwikkeling, je waarden ontdekken, betekenis- en zingeving, verwachtingen (van de ander en jezelf), sociale media, keuzes maken. 

Het coachingsprogramma start altijd met een intakegesprek, In dit gesprek wordt jouw coachingsvraag onder de loep gehouden en wordt een plan van aanpak gemaakt, toegespitst op jouw unieke situatie. Bij dit programma zijn losse sessies bij te boeken.

 

Speciale kortingsprijs voor AON-leden: €744*

Klik hier om een vrijblijvend oriënterend gesprek in te plannen of je direct aan te melden.

Klik hier om terug te keren naar het coachingsprogramma-overzicht voor AON-leden

 

 

* Excl. 21% BTW voor bedrijven / werkgevers en incl. BTW voor particulieren. De reguliere prijs voor dit programma is € 930


«