Programma 2: Hoge eisen, Perfectionisme en Zelfvertrouwen


Veel millennials worden vanaf jonge leeftijd aangespoord alles uit het leven te halen wat erin zit. En sociale media schetsen continu een ideaalplaatje van hoe je leven eruit zou kúnnen zien. Misschien heeft dit bij jou geleid tot een gevoel dat het nooit goed genoeg is? En dat je pas meetelt als je leven perfect is? Om dit gevoel uit de weg te gaan, ga je steeds harder je best doen en de lat nog hoger leggen. En door deze onrealistische verwachtingen ga je misschien twijfelen aan je eigen kunnen en je steeds onzekerder voelen. Herkenbaar?  Dan is dit programma geschikt voor jou. 

 


Het hebben van zelfvertrouwen wordt ook wel “een positief zelfbeeld” genoemd. Dan durf je makkelijker nieuwe uitdagingen aan te gaan en fouten te maken, zonder je slecht te voelen over jezelf. Ook kun je dan beter omgaan met teleurstellingen. Hoe positief is jouw zelfbeeld?


Het programma

Het programma "Hoge eisen, Perfectionisme en Zelfvertrouwen" bestaat uit 8 online sessies van circa 1 uur, aangevuld met een online programma.  De gesprekken vinden plaats via een beveiligde beeldbel-verbinding.

Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder andere: Grenzen aangeven en nee zeggen, faalangst, sociale angst, je eigen waarden ontdekken, omgaan met keuzestress en prestatiedruk, sociale media, aandacht verleggen naar positieve eigenschappen, mindfulness-oefeningen. 

Het coachingsprogramma start altijd met een intakegesprek. In dit gesprek wordt jouw coachingsvraag onder de loep gehouden en wordt een plan van aanpak gemaakt, toegespitst op jouw unieke situatie.

 

Speciale kortingsprijs voor AON-leden: €992*

Klik hier om een vrijblijvend oriënterend gesprek in te plannen of je direct aan te melden. 

Klik hier om terug te keren naar het coachingsprogramma-overzicht voor AON-leden

 

* Excl. 21% BTW voor bedrijven / werkgevers en incl. BTW voor particulieren. De reguliere prijs voor dit programma is € 1240


«   »