Home » Aanbod » Coaching voor millennials » Coachingsaanbod » Coachingsprogramma op Maat

Coachingsprogramma op Maat

Liever zelf een keuze maken uit onderwerpen die voor jou belangrijk zijn? Dat kan natuurlijk ook. Tijdens een eerste intakegesprek bespreek je samen met je coach wat voor jou belangrijk is om aan te werken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: omgaan met prestatiedruk, faalangst, perfectionisme, vergroten van veerkracht (zelf)compassie, mindfulness, zingeving, zelfontplooiing, talentontwikkeling, burn-out-preventie etc. Het programma op maat wordt qua tempo, inhoud en intensiteit flexibel afgestemd op jouw wensen en behoeften.

 

Praktisch

Het coachingsprogramma start altijd met een intakegesprek. In dit gesprek wordt jouw coachingsvraag onder de loep gehouden en wordt een plan van aanpak gemaakt, toegespitst op jouw unieke situatie. 

De coaching kan volledig online of op een locatie naar keuze plaatsvinden. Bij het maatwerkprogramma bepaal je vooraf met je coach het aantal sessies. Dit kan variëren tussen de 3 en 12 sessies.

 

De speciale kortingsprijs voor AON-leden is € 124 euro per sessie*.

Klik hier om een vrijblijvend oriënterend gesprek in te plannen of je direct aan te melden.

Klik hier om terug te keren naar het coachingsprogramma-overzicht voor AON-leden

 

 

* Excl. 21% BTW voor bedrijven / werkgevers en incl. BTW voor particulieren. Het coachingsprogramma bestaat altijd uit minimaal 3 sessies. De reguliere prijs per sessie is € 155 


 »