Home » Aanbod » Grip op coronastress

Grip op coronastress

Coronacrisis

Veel millennials ervaren tijdens de corona lockdown negatieve emoties zoals angst, verdriet, stress en eenzaamheid. Wil je wat extra handvatten om deze lastige periode door te komen? De online zelfhulpmodule "grip op coronastress" is beschikbaar voor €10,-.

Deze module kan je zelfstandig in je eigen tempo doorlopen. Je krijgt desgewenst schriftelijk feedback van een online GZ-psycholoog. Voorafgaand aan de module heb je een persoonlijk gesprek met deze psycholoog (als je dat wil). 


   "When you try your best, but you don't succeed.

   When you get what you want, but not what you need

   ...

   Lights will guide you home."

   -Coldplay-


   Doel

   Het doel van deze zelfhulpmodule is om jou op verschillende gebieden te ondersteunen tijdens de coronacrisis. Misschien moet je nu wel thuis werken en/of studeren en mogelijk heeft dit invloed op je stemming.

   Ook kan het zijn dat je je somber of angstig voelt. In deze module leer je jezelf vaardigheden aan, waardoor je op een effectieve manier thuis je werk en/of studie kunt uitvoeren en ga je aan de slag met positieve gedachten.

    

   coronastress bij jongeren

   Voor wie?

   Deze module is geschikt voor jou, als je je herkent in één of meerdere van onderstaande punten:

   • Je wil leren hoe je tijdens de coronacrisis positief kan blijven.
   • Je moet vanwege het coronavirus thuis werken en/of studeren.
   • Je wil leren hoe je effectief thuis kan werken en/of studeren.
   • Je zoekt praktische tips over hoe je met anderen in contact kan blijven.

   Module Grip op Coronastress

   In de module vind je onderdelen die met thuiswerken en studeren te maken hebben en onderdelen die over je mentale gezondheid gaan. Je krijgt praktische tips, voert oefeningen uit en bekijkt filmpjes van een expert.

   We hopen dat deze module iets positiefs kan bijdragen aan jouw situatie.

    

   Duur Prijs
   circa 6 weken € 10,-

    

   Opmerkingen:

   • Wil je tussendoor een keer een sessie beeldbellen met een online psycholoog? Dan kan je een losse behandelsessie in de online agenda plannen. De tarieven vind je hier.
   • Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact op met een van de online psychologen via email, Whatsapp, of bel ons op +31683878774.