Home » Aanbod » Therapie (Basis GGZ)

Stroomlijn biedt blended zorgtrajecten in de Basis GGZ

Zorgtrajecten 

Onze blended zorgtrajecten vallen onder de Basis GGZ en worden uitgevoerd door een GZ-psycholoog. Vergoeding is mogelijk via je basisverzekering.  

Blended trajecten bestaan altijd uit een mix van face-to-face gesprekken en een online programma. In onderstaand schema zie je een overzicht van zorgtrajecten in de Basis GGZ. Deze trajecten worden ook wel prestaties genoemd.

De keuze voor het traject en het exacte aantal sessies hangt af van een combinatie van de aard en ernst van je klachten en jouw persoonlijke voorkeur. Uiteraard is maatwerk mogelijk. 

   

  Traject Inhoud* Duur*
  Kort Intake + ca. 3 face-to-face sessies + online programma 4-10 wk
  Middel Intake + ca. 7 face-to-face sessies + online programma 8-20 wk
  Intensief Intake + ca. 11 face-to-face sessies + online programma 12-28 wk

  *Het exacte aantal sessies en de duur van het traject kunnen afwijken.


  Opmerkingen:

  • Bovenstaande trajecten zijn inclusief het intakegesprek, alle metingen/vragenlijsten, het opstellen van het behandelplan en de begeleiding bij de online onderdelen.
  • Het aantal sessies kan in de loop van het traject worden aangepast, indien je snel opknapt, of juist een langere behandeling nodig hebt.
  • De duur van het traject hangt af van het aantal sessies en de regelmaat van de afspraken. Soms is het goed om elke week af te spreken, maar elke 2 weken kan ook.
  • Een face-to-face sessie duurt gemiddeld 45 minuten
  • Het beeldbellen verschilt inhoudelijk niet van een traditionele "offline" sessie.
  • De inhoud van de sessies is afhankelijk van je hulpvraag en de gekozen behandelvorm
  • Het online programma bestaat uit een combinatie tussen filmpjes, uitleg en oefeningen. Je krijgt met een eigen account toegang tot de online behandelomgeving. 
  • De online programma's kunnen in principe geheel zelfstandig worden doorlopen. Desgewenst kan je tussendoor feedback op je opdrachten en extra tips van je behandelaar krijgen.

  eHealth modules

  Liever een 100% online traject zonder face-to-face gesprekken? We bieden ook zes zelfstandig te doorlopen eHealth modules

  Afspraak annuleren

  Kan een afspraak niet doorgaan? Zeg je afspraak dan minimaal 24 uur van tevoren af. Dan kan in de vrijgekomen tijd iemand anders geholpen worden. Afzeggen kan via een bericht in de cliëntomgeving  of door te mailen naar stroomlijn@onlinepsychologie.nl.

  Niet tijdig afgezegde afspraken worden, ongeacht de reden, niet door de zorgverzekeraar vergoed maar bij jou in rekening gebracht. De kosten zijn 50 euro.