Fotografie: Het Communicatiemeisje

Kim van der Linden, GZ-Psycholoog

Dr. Kim van der Linden is in 2010 afgestudeerd als orthopedagoog aan de Radboud Universiteit Nijmegen. In 2014 heeft zij de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog afgerond.

Recent is Kim gepromoveerd op het onderwerp "Stress en angst bij volwassenen met autisme".

Registraties:

  • BIG-register nr: 29919030125
  • AGB-code: 94061488
  • KvK: 82362025

 

Achtergrond

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in de volwassenenzorg bij een grote GGZ-instelling en heb ik als zelfstandige coaching trajecten uitgevoerd. Ik heb hierbij veel ervaring opgedaan in het behandelen van klachten gerelateerd aan stress, perfectionisme, angst, paniek, somberheid en negatief zelfbeeld. Daarnaast heb ik ervaring met vraagstukken gerelateerd aan identiteit en zingeving.

Ik maak graag gebruik van technieken uit de Cognitieve Gedragstherapie, zoals oplossingsgerichte technieken, positieve psychologie en EMDR. Als orthopedagoog heb ik ook aandacht voor hoe bepaalde patronen zich in je leven hebben gevormd. Daarin neem ik onder andere je voorgeschiedenis en sociale context mee. Ik geloof namelijk dat patronen het beste te doorbreken zijn door middel van bewustwording. Als persoon ben ik onderzoekend, nieuwsgierig en empathisch. Graag loop ik een stukje met je mee zodat je de volgende stap in je ontwikkeling kunt maken.

Waarom Stroomlijn?

De keuze om bij Stroomlijn te werken was snel gemaakt. Ik krijg veel energie van het werken met mensen in deze levensfase. Zelf heb ik natuurlijk ook de nodige ervaring met keuzestress, dertigers dilemma’s en hoge eisen. Dus ik kan je ook zeker ondersteunen vanuit een stukje herkenning.