Afspraak maken

Bij Stroomlijn start je altijd met een vrijblijvende telefonische kennismaking. Check in onderstaande agenda welk moment jou goed uitkomt en plan zelf deze eerste afspraak. 

Tijdens het telefoongesprek bespreken we kort of ons aanbod bij jou past en of je een verwijzing nodig hebt. Het gesprek duurt ongeveer 10 minuten. 

  • Heb je (nog) geen verwijzing en wil je overleggen of een behandeling bij Stroomlijn iets voor jou is? Plan dan een afspraak met Julia of Ellen.
  • Ben je al naar ons verwezen? Plan dan een afspraak met Ellen. Zij kan tijdens het gesprek vaak al direct een intake bij een van de psychologen voor je inplannen. 
  • Last van klachten rondom zwangerschap of geboorte? Plan dan een afspraak met Lisette. Zij is gespecialiseerd in het behandelen van deze klachten.  

Spreekt ons aanbod je bij nader inzien toch niet aan, of ervaar je geen klik? Geen probleem. De kennismaking is vrijblijvend en er zijn géén kosten aan verbonden.  


Hoe verder?

Na de telefonische kennismaking volgt het intakegesprek (via beeldbellen of op de praktijk) en maken we samen een concreet plan voor de behandeling van jouw klachten. In sommige gevallen blijkt in dit gesprek dat onze hulp niet toereikend is. We geven je dan een advies voor een behandeling elders.

Met een verwijsbrief van je huisarts kunnen wij de gesprekken declareren bij je zorgverzekeraar, dit valt onder je basisverzekering. Als je nog verplicht eigen risico open hebt staan dan wordt dit eerst aangesproken.