Home » Praktische zaken » Afspraak maken

Online agenda

Bij Stroomlijn start je altijd met een vrijblijvende telefonische kennismaking. Check in onderstaande agenda welk moment jou goed uitkomt en plan zelf deze eerste afspraak.

Tijdens het telefoongesprek bespreken we jouw hulpvraag, ons aanbod en of je een verwijzing nodig hebt. Het gesprek duurt ongeveer 10 minuten.  


Spreekt het aanbod je bij nader inzien toch niet aan, of ervaar je geen klik? Geen probleem. De kennismaking is geheel vrijblijvend en er zijn géén kosten aan verbonden.  


Hoe verder?

Blijkt tijdens het kennismakingsgesprek dat Stroomlijn de juiste zorg voor jou biedt? Dan wordt een account voor je aangemaakt in de cliëntomgeving. Daar kun je je persoonlijke gegevens aanvullen.

Wordt jouw behandeling vergoed door je zorgverzekeraar? Dan hebben we een verwijsbrief nodig van je huisarts. Deze kan je zelf uploaden in de cliëntomgeving óf je huisarts kan rechtstreeks naar ons verwijzen. Helaas is het omzetplafond van zorgverzekeraar CZ voor 2022 alweer bereikt!* 

Na de telefonische kennismaking volgt het intakegesprek (via beeldbellen of op de praktijk) en maken we samen een concreet plan voor de behandeling van jouw klachten.

* Dat betekent dat CZ-verzekerden de gesprekken bij Stroomlijn meestal niet meer vergoed krijgen. Het Zorgteam van CZ (bereikbaar op 013-5949110) kan helpen met zoeken naar een andere praktijk. Soms wordt door CZ een uitzondering gemaakt en kan je tóch een vergoed traject bij ons starten.