Veilig beeldbellen

Wij gaan uiteraard vertrouwelijk om met gevoelige informatie. Voor het beeldbellen maken wij daarom gebruik van Jitsi Meet. De video service van Jitsi bevat een hoog niveau van encryptie. Het is een veilig en privacyvriendelijk alternatief voor bekende diensten als Zoom, Skype, Microsoft Teams of Google Meet. Hiermee voldoen we als praktijk aan de vereiste wet- en regelgeving. Wij gebruiken Jitsi op onze eigen extra beveiligde server: www.beeldbellen.onlinepsychologie.nl

Unieke link

In de bevestiging van je intakegesprek staat jouw eigen unieke beelbel-link. Deze gebruik je om het gesprek op te starten op het afgesproken tijdstip. Bewaar deze link goed, deze gebruik je steeds opnieuw voor je afspraken met je behandelaar.

Geen software nodig

Het is niet nodig om software te installeren voor het beeldbellen op je laptop of desktop, je kunt gewoon via je browser bellen. Wil je het gesprek voeren met je tablet of telefoon? Download dan van tevoren de app Jitsi Meet.

Vragen?

Heb je vragen over hoe wij beeldbellen met Jitsi? Lukt het je niet om deel te nemen aan een videogesprek met je behandelaar? Neem dan contact op met je behandelaar via het cliëntportaal of mail naar stroomlijn@onlinepsychologie.nl.