Home » Praktische zaken » Verwijzersinfo

Verwijzen naar Stroomlijn

In onze praktijk bieden we psychodiagnostiek, indicatiestelling en diverse psychologische behandelingen in het kader van de Generalistische Basis GGZ. U kan uw patiënten op verschillende manier naar ons verwijzen. 

Verwijzen gaat bij voorkeur digitaal via Zorgdomein. Zoek op "Stroomlijn Online Psychologie".

U kunt ook een verwijsbrief beveiligd naar ons mailen via Zorgmail. Gebruik hiervoor het adres: 500150991@lms.lifeline.nl

Stroomlijn heeft tevens een overeenkomst afgesloten met Zorroo (Zorggroep Regio Oosterhout en Omstreken). Als uw praktijk deelneemt aan het Zorgprogramma Basis GGZ van Zorroo kunt u via KIS (Coordinate) rechtstreeks naar ons verwijzen.

Werkwijze

Nadat u uw patiënt heeft verwezen kan hij/zij zelf het eerste gesprek inplannen in de online agenda van Stroomlijn. Er vindt een korte telefonische kennismaking plaats en daarna wordt het intakegesprek ingepland. U ontvangt bericht van ons bij start en afsluiting van de behandeling. 

Verwijsbrief

Klik op onderstaande button om een eenvoudig format voor de verwijsbrief naar de BGGz te downloaden. Deze kunt u printen, invullen en aan uw patiënt meegeven.

 

Voor de verwijsbrief gelden vanuit de NZA de volgende eisen:

  • Datum verwijzing 
  • Naam en functie van de verwijzer
  • AGB-code van de verwijzer
  • Stempel van de praktijk en/of handtekening van de verwijzer
  • Gegevens van de cliënt (NAW-gegevens, BSN en geboortedatum)
  • Aangeven dat er sprake is van (het vermoeden van) een psychische stoornis volgens DSM V (evt. met benoeming van de stoornis).
  • Aangeven dat wordt verwezen naar de generalistische Basis GGZ.

Overleg?

Gebruik voor overleg met onze psychologen het onderstaande contactformulier of mail naar stroomlijn@onlinepsychologie.nl. U kunt ons tijdens kantooruren ook bereiken op 06-83878774

Contactformulier voor verwijzers

 Let op: niet geschikt voor privacygevoelige informatie