Afspraak maken

Om je aan te melden bij Stroomlijn start je met een korte telefonische kennismaking. Kijk in onderstaande online agenda welk moment jou goed uitkomt en plan zelf deze eerste afspraak.

Tijdens het telefoongesprek bespreken we kort of ons aanbod bij jou past. Het gesprek duurt ongeveer 10 minuten. Het is nog géén intakegesprek. De intake volgt pas indien we samen besluiten dat jouw vraag past bij ons aanbod. 

Online agenda

Met wie?

Check hier met wie jij de afspraak wil maken.

1. Ik heb (nog) geen verwijsbrief

Ben je je aan het oriënteren op verschillende praktijken, of wil je gewoon eens checken of een behandeling bij Stroomlijn bij jou past? Plan dan een afspraak met psycholoog Julia Bouws of Ellen Klerks.

Ook als je de behandeling zelf wil betalen kies je voor deze optie. 

Het telefoongesprek is in dit geval vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. 

2. Ik heb al een verwijsbrief

Heb je al een verwijsbrief van je huisarts naar onze praktijk in je bezit? Plan dan een gesprek met een van de GZ-psychologen Ellen Klerks of Jordi Lapidaire-Becx.

Een van hen zal tijdens dit gesprek toelichting geven op het vervolg en vragen stellen ter verduidelijking van jouw hulpvraag. Zo weten we zeker dat we je aan de juiste psycholoog kunnen koppelen.

Alleen als je vervolgens bij ons verder gaat zal dit screenings-gesprek worden gedeclareerd bij jouw zorgverzekeraar. 

Let op: Indien je huisarts de verwijzing nog niet daadwerkelijk heeft gedaan, kies dan voor de optie (ik heb nog geen verwijsbrief). 

3. Ik heb klachten rondom zwangerschap of geboorte

Plan voor klachten rondom zwangerschap en geboorte een afspraak met Verpleegkundig Specialist GGZ Lisette van Aaken. Zij is gespecialiseerd in het behandelen van deze klachten.

Het maakt voor dit telefoongesprek niet uit of je een verwijsbrief hebt of (nog) niet. Zonder verwijzing van je huisarts is dit gesprek gratis en vrijblijvend. 


Spreekt ons aanbod je bij nader inzien toch niet aan, of ervaar je geen klik? Geen probleem. De kennismaking is vrijblijvend en er zijn in dat geval géén kosten aan verbonden.  


Hoe verder?

Lijkt het erop dat de aanpak van Stroomlijn past bij jouw klachten? Dan volgt na de telefonische kennismaking het intakegesprek (via beeldbellen of op de praktijk). 

We maken dan samen een concreet plan voor de behandeling van jouw klachten. In sommige gevallen blijkt in dit gesprek dat onze hulp toch niet toereikend is. We geven je dan een advies voor een behandeling elders.

Met een verwijsbrief van je huisarts kunnen wij de gesprekken declareren bij je zorgverzekeraar, dit valt onder je basisverzekering. Als je nog verplicht eigen risico open hebt staan dan wordt dit eerst aangesproken.