Perfectionisme, prestatiedruk, keuzestress of dreigende burn-out?

Coaching voor millennials

Misschien ben je net begonnen met een nieuwe baan en twijfel je of je wel op de juiste plek zit. Denk je erover van baan te switchen, maar heb je geen idee wat je nu eigenlijk echt leuk vindt? Of misschien heb je eindelijk je droombaan gevonden, maar slaat ineens de faalangst toe. Kan ik dit wel? Hoe ga ik dit volhouden? 

Dit zijn hele normale vraagstukken voor succesvolle twintigers en dertigers. Toch kan het zijn dat je hierdoor even de weg kwijtraakt en begint te twijfelen aan alles. Wij zijn er dan graag voor je.

Stroomlijn biedt inzichtgevende en inspirerende individuele coaching en online trainingen, workshops, lezingen en programma's speciaal voor jonge mensen. Denk hierbij aan:

  • Omgaan met prestatiedruk, faalangst en perfectionisme
  • Vergroten van veerkracht en (zelf)compassie
  • Mindfulness en zingeving
  • Zelfontplooiing en talentontwikkeling
  • Voldoening en betekenis uit je werk halen
  • Succesvol leidinggeven/samenwerken (groepsdynamica)

 


Stroomlijn coaching is gespecialiseerd in de actuele thema's voor ambitieuze millennials op de werkvloer: het streven naar werkgeluk, zingeving, talentontwikkeling en persoonlijke groei.


Onze psychologen gebruiken bewezen effectieve technieken uit de Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Positieve psychologie en Oplossingsgerichte psychologie.

De coaching kan volledig online of op een locatie naar keuze plaatsvinden. Uiteraard is maatwerk mogelijk. Coachingsgesprekken worden per sessie of per pakket gefactureerd.

Vul voor meer informatie over ons aanbod, de tarieven, of een offerte op maat het contactformulier onderaan deze pagina in. We nemen dan binnen 24u contact met je op.


Talent can't be taught, but it can be awakened

-Wallace Stegner-

 


Millennials op de werkvloer

In deze video legt Simon Sinek onomwonden uit waarom volgens hem millennials op de werkvloer kampen met psychische klachten, oververmoeidheid en stress door perfectionisme. 

Contact-formulier

Coaching voor millennials