Home » Aanbod » Coaching voor millennials

Stroomlijn coaching: laagdrempelig, flexibel en effectief

Coaching voor millennials

Ongeveer 50% van de arbeidsmarkt bestaat uit mensen die zijn geboren tussen 1980 en 2000. Maar liefst drie kwart van de hoogopgeleide millennials heeft last van stress en burn-out gerelateerde klachten. Een nog groter deel kampt met zingevingsvraagstukken.

Stroomlijn biedt inzichtgevende en inspirerende individuele coaching en online trainingen, workshops, lezingen en programma's speciaal voor millennials. Denk hierbij aan:

  • Omgaan met prestatiedruk, faalangst en perfectionisme
  • Vergroten van veerkracht en (zelf)compassie
  • Mindfulness en zingeving
  • Zelfontplooiing en talentontwikkeling
  • Vergroten van intrinsieke motivatie
  • Succesvol leidinggeven/samenwerken (groepsdynamica)

 


Stroomlijn coaching is gespecialiseerd in de actuele thema's voor ambitieuze millennials op de werkvloer: het streven naar werkgeluk, zingeving, talentontwikkeling en persoonlijke groei.


Onze psychologen gebruiken bewezen effectieve technieken uit de Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Positieve psychologie en Oplossingsgerichte psychologie.

De coaching kan volledig online of op een locatie naar keuze plaatsvinden. Uiteraard is maatwerk mogelijk. Coachingsgesprekken worden per sessie of per pakket gefactureerd.

Vul voor meer informatie over ons aanbod, de tarieven, of een offerte op maat het contactformulier onderaan deze pagina in. We nemen dan binnen 24u contact met je op.


Talent can't be taught, but it can be awakened

-Wallace Stegner-

 


Millennials op de werkvloer

In deze video legt Simon Sinek onomwonden uit waarom volgens hem millennials op de werkvloer kampen met psychische klachten, oververmoeidheid en stress door perfectionisme. 

Contact-formulier

Coaching voor millennials